2011. március 17.

Kegyetlen játékok 2.

Miután botrányos viselkedése miatt már egy sor magániskolából eltanácsolták, a 16 éves Sebastian Valmont New Yorkba költözik apjához és mostohaanyjához. Itt azonban rájön, hogy gyönyörű, de végtelenül manipulatív mostohanővéréhez képest ő csak kezdő tanulónak számít az intrikák terén. Új iskolájában már az első nap kiderül, hogy nem lesz könnyű bekerülni a menők közé - egyelőre a túlélés a tét. Valmontnak meg kell tapasztalnia a másik oldalt is - milyen, amikor nem te osztod a lapokat egy kegyetlen világban. (port.hu)

Vannak filmek, amiket egyszerűen vétek elkészíteni. Ilyen volt ez is. Fogalmam sincs, mi köze volt az egyes számmal jelölt Kegyetlen játékokhoz, a Veszedelmes viszonyokhoz meg pláne nem mérhető. Talán csak alkotói válságban voltak a készítők és a szereplők neveit le kellett nyúlni valahonnan... Hát, kár volt. Ezek után bele sem merek gondolni, milyen lehet a harmadik rész, mert bizony van harmadik is! Hát, engem valahogy ez a "magániskolában nagyon gazdag gyerekek titokban szívatják a többieket, no meg unaloműzőként orgiákat tartanak" téma nem különösebben tud lázba hozni... A tiniket meg félek, hogy lázba tudja. Elég kár.

Üres csábítgatás, semmi mondanivaló. Látogatás egy kamaszfiú fantáziavilágába, lájtos pre-pornó tizenéveseknek. Vagy még annyi sem.

1/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése