2010. március 18.

Spancserek

Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nője, Zooey igent mond a házassági ajánlatára. Ám amikor a násznagy kiválasztására kerülne a sor, Peter döbbenten ébred rá, hogy nincs egy olyan közeli barátja sem, akit felkérhetne erre a megtiszteltetésre.
A helyzet megoldása érdekében bizarr és kínos "randikba" kezd különféle pasikkal, mígnem a sors összehozza Sydneyvel, aki nemcsak hogy szintén nagy rock-rajongó, de pontosan az a fajta vicces, magabiztos, jó fej srác, aki annyira hiányzott eddig Peter életéből. A két pasi annyira egymásra talál, hogy ez lassan kezdi rányomni bélyegét a vőlegényjelöltnek és kedvesének a kapcsolatára is, úgyhogy végül hősünk választani kényszerül menyasszonya és újdonsült spanja között.
(port.hu)


Hát, elég furcsa élményekkel lettem gazdagabb. Könnyen lehet, hogy ez nekem túl "pasis" film volt, vagy csak az zavart, hogy apukámmal néztem meg és így édes kettesben az átlag öt percenként újra és újra bedobott orális szexes vagy maszturbálós téma "kicsit" khm, kényelmetlenné tette a laza kis esti filmnézést... :$

Na mindegy, a célközönség (értsd: a fingós, hányós, fosós és homo-parodizálós poénok kedvelői) számára biztos, hogy jó film lehet, és azért persze mi is nevettünk ám párszor, bár nekem egy idő után már úgy tűnt, hogy folyamatosan csak ugyanazt ismételgetik a szereplők és kezdett kicsit uncsi lenni Paul Rudd bénázása is, no meg fanatikus Jóbarátok rajongóhoz méltóan nagyon hiányoltam Mike mellől az ő Phoebe-jét... :) Persze megvolt a varázsa is ennek a nagy pasis-barátkozós dolognak, Jason Segel karakterének szókimondó őszintesége például kimondottan tetszett, de kész, ennyi, ennél többet nem tudok mondani a filmről.

2/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése