2013. május 10.

Azt beszélik

Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró már menyasszony, de halogatja a házasságot és nem szívesen utazik haza vidékre, a húga esküvőjére. Ám a vendégség másképp alakul, mint hitte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel, Beau Burrough-val (Kevin Costner) és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, a románc balul sül el. A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője. (port.hu)

Nem tudom megmondani, mi hiányzik ebből a filmből, de a hiányt erősen érzem. Valahogy... csak lóg a levegőben. Sokat akar (családi drámát, romantikus kalandot, komédiát), aztán végül mégsem lesz semmi az egészből.

A történet lapos és kevéske. Jennifer Aniston megint csak a szép hajú Rachel-karaktert tudja hozni, amit ugyan szeretek és a Jóbarátok tíz évadán keresztül, no meg a számos újranézés során is szívemhez nőtt, de a sorozaton kívül már kicsit unalmas. Ennél nagyobb tragédia viszont, hogy most már hivatalos tény: Kevin Costner felett is eljárt az idő... Valahogy furcsa is volt kettejük kalandját szemlélni. A rangidős Shirley MacLaine-ről viszont mindezt nem lehet elmondani! Ő még mindig szuper formában van, egyszerűen kortalan. Karaktere pedig ismét hihetetlen figura, hatalmas szövegekkel; talán végső soron pont ezek mentették meg az egyébként lassan csordogáló filmet az unalomba fulladástól...

Azt hiszem kimerítettük a "felejthető" kategória kritériumait.

3/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése