2013. október 2.

Csak szexre kellesz

Emma és Adam még a cserkésztáborban találkozott egymással, amikor a két tininek még forgalma sem volt arról, mi fán terem az igazi szex. Végül jó barátok lettek, akik évekkel később mégis kockára tesznek mindent, amikor ágyba bújnak egymással. Az érzelmi konfliktusok, a szerelem és a féltékenység és más párkapcsolati problémák elkerülése érdekében elhatározzák, hogy csak szex és más semmi nem lehet köztük. Úgy tűnik, az ötlet remekül beválik, ám egy idő után rá kell döbbenniük, hogy érzelmek nélkül a szex olyan, mint az étel fűszer nélkül. (port.hu)

Amit a Barátság extrákkal tudott nyújtani, az sajnos ennek a filmnek kicsit sem sikerült. A történet nem működött úgy, ahogy kellett volna; lapos volt és unalmas. Natalie Portman pedig benne volt ugyan, de mintha ő is csak olyan hitetlenkedve nézte volna az eseményeket, mint ahogy én is tettem a képernyő előtt ülve... Mindenesetre ő még mindig jobban járt, mint Kevin Kline, akinek a szerepe annyira méltatlan, gagyi és gügye, hogy már önmagában emiatt is megéri villámgyorsan elfelejteni ezt a filmet...

Talán nem kéne már tovább erőltetni ezt a "fucking buddy"-témát, nincs szükség több kaptafa alapján készült filmre, nekem legalábbis biztosan nincsen.

1/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése