2009. július 2.

A boldogító talán


Tom él, mint hal a vízben: vonzó, sikeres, a nők ragadnak rá, és tudja, hogy van egy igaz barátja, Hannah, akire mindig számíthat. Egy napon azonban Hannah hathetes üzleti útra indul a messzi Skóciába, és ahogy telnek a napok, Tom mind jobban érzi, milyen üres a lány nélkül az élete. Bár korábban hevesen ellenezte a házasság intézményét, most mégis úgy dönt, hogy mikor Hannah visszatér, megkéri a kezét - és majdnem padlót fog, amikor kiderül, hogy a lány odaát eljegyezte magát egy gazdag és jóképű skót fiatalemberrel. Amikor Hannah felkéri esküvői tanúnak, igent mond, de csak azért, hogy megpróbálja visszahódítani a lányt, amíg nem késő. (port.hu)

Sablonsztori, nagyon kevés eredetiséggel, nagyon kevés humorral. A srác és a csaj már az egyetem óta szeretik egymást, de erre a srác csak akkor jön rá, amikor a lány már elkötelezné magát valaki mással. És elkezd kapálózni, hogy vissza tudja szerezni magának. Ennyi a lényeg. Közben eltelik másfél óra és a legerősebb reakcióm csak az ellenkezés és felháborodás, miután kábé a harmadik, jött-ment kutyának(!) tett szerelmi vallomás után a film visszavonhatatlanul gagyivá válik.

Nem kapok semmit, igaz, nem is ígértek semmit. De vizsga után jó csak úgy "nézni ki a fejemből". A film úgyis felejthető, egyedül Patrick Dempsey hagy egy kis keserű szájízt, hiszen ennyi idióta bénázás után többé már nem is tűnik olyan profi agysebésznek a Grace klinika Shepherd dokija...

2/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése