2009. november 17.

Gorilla bácsi

Különleges bevetésre indul Shane Wolf kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek - a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány - mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel. (port.hu)

Az az igazság, hogy maga a plakát, maga a cím és maga a történet is valami nagyon gagyi benyomását teszi rám. Nem is vártam semmi különöset, de Lauren Grahamre nagyon kíváncsi voltam, hiszen olyan sokszor láttam már a Szívek szállodájában Lorelaiként és olyan keveset más szerepben.

Azt kell mondjam, a film nagy csalódás, de pozitív értelemben. :) Szerintem sokkal kedvesebb, aranyosabb, kevésbé erőltetett, mint a shwarzis Ovizsaru, amire óhatatlanul is asszociálunk már az első pillanattól... Persze a végén itt is becsúszik néhány túl szirupos jelenet, de ezt talán feledtetik a korábbiak, amelyek meg tudtak mosolyogtatni. És nekem igenis tetszett, mikor behozták azt a muzsika hangjás szálat; számomra csak fokozta az amúgy is jó hangulatot és a dalokkal új színt adtak a filmnek. (Arról nem is beszélve, hogy még most is a fülemben csengenek.)

Persze igazából akkor is csak sablon sztori, aminél előre sejthető a happy end, de mégis, jól ki tudja tölteni a másfél órát, nem unatkozunk. Jó kis családi kikapcsolódós film ez.

4/5


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése