2010. augusztus 23.

A lekoptathatatlan

Romantikus vígjáték, mely arról mesél, hogy hová vezethet egy véletlen találkozás. Amikor az átutazóban levő Sue Claussen (Jennifer Aniston) bejelentkezik Arizonában egy útszéli motelbe, amely Mike Cranshaw (Steve Zahn) szüleié, a férfi a cég ajándékaként egy üveg pezsgővel kopog be Sue szobájába. Sem a tipikus álmodozó férfi, sem a praktikus és rendezett életet élő, joghurtgyáros ex-barátjához (Woody Harrelson) visszatérni készülő nő nem sejti, hogy hamarosan egy államokat átszelő, őrületes és felszabadító utazás részeseivé válnak, melynek végén lehet, hogy megtalálják azt, amiről nem is álmodtak. (premierfilm.hu)

Láttál már olyan filmet, amire utólag már sajnáltad az idődet? Ha a válasz igen, akkor ezt a filmet nyugodtan kihagyhatod, mert már ismered az "élményt". :/

Egyébként Jennifer Anistont nagyon sajnálom ám, hogy csak efféle szerepek jönnek össze neki... A Jóbarátok óta szerintem nagyon sokan szeretik és várják, hogy végre valami jó filmben is viszontláthassák, de e jelenlegi is jelentősen rácáfol az elvárásainkra. Unalmas, helyenként idegesítő, sem nem romantikus, sem nem vígjáték. Mintha csak ennyi lenne a recept: mondanak valamit a színészeknek, ők eljátsszák, mi meg próbáljuk végignézni. Pedig most belegondoltam, igen, van azért gondolat is a sorok között, de ezt talán már csak én gondolom bele és nem is a film érdeme.

Nem ragozom, egyszerűen csak nem tetszett. Nem találtam sem őszintének, sem érzelmesnek, sem pedig viccesnek.

2/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése